Dennis Cruz i Franky Rizardo nastupaju na Summer Lounge-u

Radiosarajevo.ba
Dennis Cruz i Franky Rizardo nastupaju na Summer Lounge-u
Najpoznatiji zagrebački clubbing program RNB Confusion, fokusiran na R’n'B i Hip Hop muziku, sarajevskoj publici predstavit će se prvog dana Summer Lounge-a, koji počinje 10. augusta, a završava 18. augusta 2018. godine.

Za Line up ove godine pobrinula se kompanija Carlsberg BH te će Summer Lounge, otvorena ljetna bašta na platou Skenderije, ljubiteljima dobre elektronske muzike osigurati nastupe domaćih, regionalnih, ali i svjetski poznatih DJ-eva.
 
Za dobar provod bit će zaduženi, između ostalih, i Dennis Cruz i Franky Rizardo. Dennis Cruz, koji je ime izgradio u sferi underground house muzike, uvijek donosi uzbudljiva muzička putovanja za ples do kasno u noć. Među brojnim nagradama i nominacijama, izdvaja se ona iz 2016. godine za najboljeg španskog umjetnika.

Digital Seekers Summer Lounge 18.jpg - undefined

Digital Seekers

Franky Rizardo, holandski DJ i producent, kontinurano se gradi kao mladi umjetnik u sferi House muzike.

Franky Rizardo DJ Summer Lounge 18.jpg - undefined

Franky Rizardo

Među domaćim izvođačima na ovogodišnjem Summer Lounge-u naći će se Dino Dizadarević, alias DJ Dizzy Dee, koji svira electric house i klupsku muziku. Publika će moći uživati i u nastupu Digital Seekersa, DJ dvojca iz Banja Luke, čiji se DJ set zasniva na svim žanrovima House-a; od deep house-a do tech house-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije