Da li ste spremni za povratak Michaela Myersa?

Promotivni tekst
Da li ste spremni za povratak Michaela Myersa?
Foto: Cinema City / Noć vještica

John Carpenter, koji je 1978. godine stvorio ubicu Michaela Myersa i pokrenuo Halloween horor sagu, donosi novi nastavak ovog čuvenog filmskog klasika.

Jamie Lee Curtis vraća se svojoj kultnoj ulozi Laurie Strode koja se nalazi u ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom koja je progoni već četiri decenije, od kada je uspjela da izbjegne sigurnu smrt u Noći vještica.

Majstor dobrog horora John Carpenter, kao izvršni producent i kreativni saradnik na ovom filmu, udružio je snage sa trenutno vodećim producentom horora u svijetu - Jasonom Blumom (“Bježi!”, “Podijeljen”, “Paranormalna aktivnost”).

Čuvena glumica Jamie Lee Curtis o svojoj ulozi kaže: “Laurie Strode bila je pametna djevojka kada je prvi put upoznajemo, u srednjoj školi, tek na početku svog života. Vjerovatno se pripremala za odlazak na koledž i onda se pojavio Michael Myers.

Njen život se tada promijenio u samo par sekundi a to nije mogla ni da pretpostavi. Ostatak njenog života je film koji sada prikazujemo. Četrdeset godina kasnije, ova žena je svjesna da će se Michael Myers vratiti i da ona i njena porodica moraju biti spremni... ali niko je ne sluša.”

Trailer filma možete pogledati ovdje:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije