Brunch u 4 sobe gospođe Safije s Film Music Orkestrom

Promotivni tekst
Brunch u 4 sobe gospođe Safije s Film Music Orkestrom
Foto: Promo / Brunch uz Film Music Orkestar

Proljetna sezona događanja u Sarajevu će biti otvorena izvrsnim i unekoliko neobičnim koncertom, barem po terminu njegovog održavanja.

U kultnom koncept prostoru 4 sobe gospođe Safije u nedjelju, 31. marta u 11 sati, se organizuje tradicionalni nedjeljni brunch, no ovoga puta u malo drugačijoj atmosferi.

Naime, uz brunch se organizira i koncert jedne od muzičkih atrakcija ovih prostora, muzičke skupine Film Music Orkestar.

U svojoj obradi, FMO izvodi teme iz filmskih klasika dajući im prepoznatljiv pečat.

U Sarajevu, posljednji put su nastupili u istom prostoru, ali i Botaničkoj bašti Zemaljskog muzeja, i to povodom otvaranja Sarajevo Film Festivala. Film Music Orkestar i njihovu interpretaciju čarobnih zvučnih zapisa sa celuloidnih traka predvodi Elma Burnić, za koju muzički kritičari regiona smatraju jednim od najkvalitetnijih vokala trenutne hrvatske muzičke scene.

„Najbolji način da proslavimo dolazak dugo čekanog proljeća je, u to nema sumnje, uz svježe namirnice i odličnu muziku. I to za svaki put kada smo, kuhajući nedjeljni obrok, malo i zaplesali u kuhinji“, kaže ekipa iz Safijinih soba.

Rezervacije za ovaj sjajan događaj možete napraviti odmah pozivom na broj 063 537 703, a više informacija potražite na službenoj Facebook stranici 4 sobe gospođe Safije.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije