BKC organizuje bogat program za 1. mart: Najavljena premijera filma o Mustafi Hajrulahoviću Talijanu

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Arijanina nit?

Nekad hrabra ratna reporterka danas štanca filmove na nivou najjeftinijega propagandnog bofla. Padajući tako na razinu stihoklepca narodnjačkih (s)hitova Avde Huseinovića, samoproglašenog autora "dokumentarnih filmova". Hoće li se u filmu govoriti o dvojici Zaima- Bešoviću i Imamoviću - i o Talijanovoj ulozi u zaustavljanju njihovog osvajanja Pala? O pokušaju likvidacije Sefera Halilovića i njegove porodice- Talijanov stav o tome? Zašto se krije obdukcijski nalaz nakon iznenadne Talijanove smrti? Barem Talijan nije završio na dnu Jablaničkog, kao Arif Pašalić. Ništa od toga neće biti u filmu. Kao što je u filmu VIKIĆ toliko toga izostavljeno i prešućeno- a na štetu Dragana Vikića i cijele Specijalne jedinice, Odreda "BOSNA" MUP-a RBiH. Zabranjeno pamćenje i podmetanje javnosti lažnih, retuširanih i ušminkanih "istina" i oblikovanje poželjne prošlosti kakve nikad nije bilo.

Odgovor

>>Nekad hrabra ratna reporterka danas štanca filmove na nivou najjeftinijega propagandnog bofla. Padajući tako na razinu stihoklepca narodnjačkih (s)hitova Avde Huseinovića, samoproglašenog autora "dokumentarnih filmova". Hoće li se u filmu govoriti o dvojici Zaima- Bešoviću i Imamoviću - i o Talijanovoj ulozi u zaustavljanju njihovog osvajanja Pala? O pokušaju likvidacije Sefera Halilovića i njegove porodice- Talijanov stav o tome? Zašto se krije obdukcijski nalaz nakon iznenadne Talijanove smrti? Barem Talijan nije završio na dnu Jablaničkog, kao Arif Pašalić. Ništa od toga neće biti u filmu. Kao što je u filmu VIKIĆ toliko toga izostavljeno i prešućeno- a na štetu Dragana Vikića i cijele Specijalne jedinice, Odreda "BOSNA" MUP-a RBiH. Zabranjeno pamćenje i podmetanje javnosti lažnih, retuširanih i ušminkanih "istina" i oblikovanje poželjne prošlosti kakve nikad nije bilo. ka Arijanina nit?<< Nas narod ne zeli cuti o svojim prljavstinama.

Niste ni grbavicu mogli osvojiti a kamoli pale

>>Nekad hrabra ratna reporterka danas štanca filmove na nivou najjeftinijega propagandnog bofla. Padajući tako na razinu stihoklepca narodnjačkih (s)hitova Avde Huseinovića, samoproglašenog autora "dokumentarnih filmova". Hoće li se u filmu govoriti o dvojici Zaima- Bešoviću i Imamoviću - i o Talijanovoj ulozi u zaustavljanju njihovog osvajanja Pala? O pokušaju likvidacije Sefera Halilovića i njegove porodice- Talijanov stav o tome? Zašto se krije obdukcijski nalaz nakon iznenadne Talijanove smrti? Barem Talijan nije završio na dnu Jablaničkog, kao Arif Pašalić. Ništa od toga neće biti u filmu. Kao što je u filmu VIKIĆ toliko toga izostavljeno i prešućeno- a na štetu Dragana Vikića i cijele Specijalne jedinice, Odreda "BOSNA" MUP-a RBiH. Zabranjeno pamćenje i podmetanje javnosti lažnih, retuširanih i ušminkanih "istina" i oblikovanje poželjne prošlosti kakve nikad nije bilo. ka Arijanina nit?<< Kakvo crno osvajanje pala hahaha. Pa vi niste mogli ni deblokirati sarajevo uz pomoc hrvatske vojske i nato aviona. Sarajevo ste dobili na poklon od milosevica u dejtonu i bas zato vi trebate slaviti dejton vise nego bilo ko drugi, a ne da ga rusite. Da ne govorim da bi mladic zauzeo igman da ga unprofor nije sprijecio u tome, jer su tada ameri trazili primirje, kao i svaki put kad srbi napreduju.

/ Najnovije