Almas nastupa u sarajevskom BKC-u 9. maja

1
Radiosarajevo.ba
Almas nastupa u sarajevskom BKC-u 9. maja
FOTO: Promo / Almas u BKC-u

Nastup će se desiti u sklopu manifestacije Dani Kantona Sarajevo, a ulaz će biti besplatan, uz prethodnu rezervaciju.

Nakon uspješne promocije albuma Krug i singlova Zmija, Bol, Kad boriš se sam, Sat, Sjene okova, Krug za nas, Ne želim odustati i drugih, Almas Smajlović najavljuje koncertnu  promociju albuma KRUG koja ce se održati 9. maja u Bosanskom kulturnom centru (BKC) u Sarajevu uz gostovanja brojnih Almasovih prijatelja i saradnika.

Almas nastupa sa vrhunskom ekipom muzičara, među kojima će biti i Dino Šukalo, Edvin Hadžić, Bojan Ahac, Anes Begleberović, Olmo Vlahovljak i drugi.

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio


"Sa nestrpljenjem i radošću očekujem koncert. Veliko je zadovoljstvo svirati i biti na bini sa vrhunskim muzičarima te ugostiti sjajne umjetnike koji su potvrdili dolazak. Nakon mnogo godina opet ću zasvirati sa  Muhamedom Trnkon Mukijem. Tu su i divne djevojke iz hora Superar Cadenza predvođene fenomenalnom Almom Karić. Doći će moji prijatelji, Hamo i Nećko iz Konvoja, gitarski maestro Muris Varajić, kao i prvakinja opere Aida Čorbadžić. Biće tu jos gostiju, ali ostavimo nešto i kao iznenađenje" - ističe Almas.

Ulaz na koncert je besplatan. Zbog ograničenog broja mjesta, svi zainteresovani  svoje ulaznice mogu preuzeti na biletarnici BKC-a od 24. aprila, a također je moguće rezervisati ulaznice na broj telefona: 063 505 000.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije