Abba real tribute band u sarajevskom Monumentu

Radiosarajevo.ba
Abba real tribute band u sarajevskom Monumentu
/ Abba real tribute band
Večeras 5.6.2017. sarajevski kultni Club Monument obilježava poseban datum, 14. rođendan.

Kako bi prikladno obilježio još jednu godinu postojanja organizovan je koncert Abba Real Tribute Band koji dolazi iz Srbije i čija se popularnost prostire širom Evrope. Ne samo da će izvoditi poznate svjetske hitove, nego će ovom prilikom posebno biti i tematski obučeni tako da publika moće doživjeti puni sjaj jednog od najpoznatijih bendova svih vremena.

Podsjećamo da Club Monument vrijedno radi na održavanju i poboljšavanju stvaralačke scene našeg grada kao i zbližavanja internacionalne scene sa bosanskom. Također ekskluzivno saznajemo da će uskoro biti objavljene i novosti za sve mlade domaće autore, te ovim putem ispred Radio Sarajeva, čestitamo 14. rođendan uz želju za mnogo novih događaja i uspomena.

Ulaznice za večerašnji koncert Abba Real Tribute Band su po promotivnoj cijeni: 5KM. Koncert počinje u 22:30. Svoje rezervacije možete izvršiti na telefon: 033 209 660 ili na Viber broj: 061 588 884.



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije