Žene i po: Koja tri horoskopska znaka nose titulu najboljih bračnih partnerica

Radiosarajevo.ba
Žene i po: Koja tri horoskopska znaka nose titulu najboljih bračnih partnerica
Pixabay / Ilustracija

Prema astrologiji, žene rođene u ova tri horoskopska znaka najbolje su partnerice za bračnu zajednicu, piše Zadovoljna.hr.

1. RAK

Račica ne zna voljeti polovično i gaji intenzivne osjećaje prema svom partneru. Nema toga što neće napraviti za muškarca kojeg voli i njezina ljubav je bezuvjetna. Partnerova sreća važna joj je u svakom trenutku. Ponekad je sklona dramatiziranju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi dati. Privlači je ideja toplog obiteljskog doma u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana. Račica je najčešće velika zaljubljenica u hranu, sjajno kuha i posebno voli kuhati za druge. Bit će posvećena majka kojoj su djeca uvijek na prvom mjestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost.

2. OVAN

Muškarci jednostavno padaju na koljena pred temperamentnom, neustrašivom i odvažnom ovnicom. Jaka je, a upravo je to čini sjajnom životnom partnericom. Najviše se sviđa muškarcima koji obožavaju snažne i hrabre žene. Ona je uvijek spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako puno očekuje od partnera koji uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njezinoj potpori osjeća se sposobnim ostvariti sve što zamisli. S obje noge čvrsto stoji na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kojem to uspije može biti siguran da je uistinu zaljubljena u njega. Stroga je majka, a svojim odgojnim metodama djecu pretvara u pobjednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

3. LAV

Ponosna i strastvena lavica uz sebe treba partnera koji joj u svemu može parirati, a pogotovo u snazi. Ona ne pada na bilo kakve muškarce i ne treba se previše truditi oko zavođenja – sve ih privlači njezin urođeni šarm. Možda je ponekad jako fokusirana na samu sebe, ali ona je prije svega odana partnerica koja voli potpuno nesebično. Borit će se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena bit će i prema svojoj djeci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije