Žene, cijeli život ste ovo radile pogrešno: Kako se pravilno kopča grudnjak?

Radiosarajevo.ba
Žene, cijeli život ste ovo radile pogrešno: Kako se pravilno kopča grudnjak?

Čini se kako je danas gotovo sve postalo osjetljivo pitanje. O svemu valja dobro razmisliti i pripremiti se unaprijed za odgovore koje bi mogao dobiti – i reakciju onih kojima se obraćaš. Ovog puta, radi se o regularnom pitanju: ”Koji je ispravan način za odjenuti grudnjak?”

Sve je počelo prije nekoliko dana kada je korisnica Twittera @nakaimosu upitala svoje pratitelje kako odijevaju grudnjak. Neočekivano, ali pomalo čudno pitanje zainteresiralo je ljude, tim više jer je korisnica priložila ilustracije s opcijama: kopčanje sprijeda i okretanje na leđa ili jednostavno kopčanje na leđima?, piše Super.

Nije dugo trebalo da se povede debata o tome, a jedna od korisnica je podijelila post uz komentar: Čekaj, zar postoje ljudi koji kopčaju grudnjak sprijeda i onda ga okreću?

Tu se stvar otela kontroli jer su se neke korisnice čak osjetile prozvanima.

Komentar je ostavila čak i jedna slijepa djevojka koja je napisala da ga odijeva standardno, tako da ga pod normalno zakopča na leđima i da joj za to ne trebaju oči.

Čini se da ipak svako ima svoj stil odijevanja, pa vas za kraj samo možemo upitati: Koji je vaš?

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije