Žena otkrila kako izgledati 'fotošopirano' u stvarnom životu: Kožu lica zateže - ljepljivim trakama

0
Radiosarajevo.ba
Žena otkrila kako izgledati 'fotošopirano' u stvarnom životu: Kožu lica zateže - ljepljivim trakama
Foto: Printscreen / Chloe Waters

Chloe Waters iz Kanade redovno dijeli svoje savjete i trikove za ljepotu sa svojih milion pratitelja na TikToku i Instagramu, a sada je podijelila kako u stvarnom životu izgleda 'fotošopirano'.

U nedavnoj objavi, koja je dosad skupila više od 6,6 miliona pregleda, influenserica je otkrila svoju tajnu - korištenje prozirnih traka za podizanje obraza.

U sada već viralnom videu, Chloe je objasnila: "Poznata sam kao jedan od najvećih 'catfish' na internetu. Volim koristiti trake za lice i šminku kako bih promijenila svoj izgled - kako bih izgledala malo mlađe. To je gotovo kao Photoshop u stvarnom životu".

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Video je zatim pokazao Chloe kako zateže kožu obraza prije nego što je nanijela trake kako bi ih zadržala podignutima. Zatim je spojila dva dijela trake zajedno s komadom konca koji joj je išao iza glave. Ali Chloe nije bila gotova nakon što je nanijela još tri komada trake kako bi izgladila bore i dala podignutiji izgled obrazima.

Dodala je: "Volim ljepljive trake za lice. Mnogi su ljudi skeptični prema tome, ali djeluje. Zašto ne bi uspjelo? Doslovno ti povlači lice unatrag". Kako bi prikazala veće usne na slikama, Chloe se također napućila, pritišćući jezik na donju usnicu kako bi je istisnula.

Zatim dodaje manji komad trake na područje čeljusti i podiže i to područje. Kako bi završila svoju transformaciju 'catfish', Chloe se našminkala, pokazujući da se traka za lice ne razlikuje od njezine kože, a niti ostaju skrivene njezinom kosom.

Gledatelji su brzo prokomentirali razliku u njezinom izgledu dok je jedna osoba napisala: 'Prvi spoj je na bazenu'. 'Vrpca će s vremenom samo više rastegnuti kožu, baš kao što nastaju bore', rekao je drugi korisnik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije