Zašto neće da se žene? Ovo je znak da vas nikada neće zaprositi

0
Radiosarajevo.ba
Zašto neće da se žene? Ovo je znak da vas nikada neće zaprositi
Foto: Wikipedia / Ilustracija

Ukoliko muškarac izbjegava da definiše odnos sa ljepšom polovinom i otvoreno kaže da su u vezi, to znači da nema namjeru da je zaprosi.

Također, kada ste u dugoj vezi, normalno je da razgovarate o budućnosti vašeg emotivnog odnosa.

Ako on ne želi da govori o tome, shvatite to kao upozorenje da nema ozbiljne namere i da na suptilan način pokušava da vam stavi do znanja da mu brak ne pada napamet.

Muškarac koji ne želi da se ženi, vjerovatno neće upoznati ljepšu polovinu sa porodicom i prijateljima. Ako se to ne dogodi ni poslije više godina, ne očekujte previše.

Čak i ako je zaprosio djevojku, ali stalno odlaže vjenčanje, znači da nije siguran u svoju odluku. Ako prolaze mjeseci, pa i godine, ne treba gajiti iluzije da će se nešto promeniti.

S druge strane, postoje muškarci koji partnerkama na početku veze otvoreno kažu da ne žele brak. To je pošteno, ali neke žene se nadaju da će s vremenom promijeniti mišljenje, pa se često razočaraju, postanu ogorčene i frustrane, prenosi magazin.novosti.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije