Vraća se nekadašnji veliki trend: Evo kakvi će nokti biti popularni ove jeseni

0
Radiosarajevo.ba
Vraća se nekadašnji veliki trend: Evo kakvi će nokti biti popularni ove jeseni
Foto: Pexels / Ilustracija

Jesenski trendovi vraćaju nam jedan od najženstvenijih detalja, crvene nokte i to u svim oblicima i nijansama, a to već jako dobro znaju pjevačice Jelena Rozga i Nina Badrić, koje su crveni lak "isfurale" već ovog ljeta.

Bombastična najava lijepih klasika za jesenske dane i vama može biti od koristi jer već sada možete rezervirati svoj termin za manikuru koja će dominirati novom sezonom, piše Gloria.

Lijepo uređeni nokti, naročito u vatrenoj nijansi, instantno će vam podići raspoloženje, ali i privući pažnju pa je stoga važno da budu besprijekorni. Najbolje od svega je što možete birati dužinu kao i boju, jer su sve jednako "in".

Svečano otkrivena ploča: Baščaršija je Blago evropske filmske kulture!

Svečano otkrivena ploča: Baščaršija je Blago evropske filmske kulture!

Jedna od najotmjenijih manikura koju su oduvijek obožavale žene, naročito 50-ih godina prošlog stoljeća, jesu kratki crveni nokti, koji će opet itekako biti u fokusu.

Želite li nešto moderniju varijantu, možete birati između dugih, šiljatih ili onih sasvim tupog vrha, koji će također biti jako popularni.

Što se nijansi tiče, najviše će se isticati narandžasto-crvena, koraljna, Ferrari, bordo, ali i one upotpunjene sitnim svjetlucavim česticama koje će najviše do izražaja doći u kasnu jesen i neposredno prije prazničnog blještavila. Tako da što god odabrali ne možete pogriješiti, ali važno da je crveno!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije