Voće je prskano opasnim hemikalijama: Ovako ih jedino nećete progutati

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

A cuj, nije pusenje, nego pesticidi? Sebi ne mogu da dodjem. I sta cemo sada sa pesticidima? Plastikom? Umjetnim sodama? Gomilom stetnih aditiva u hrani? Nanoplastikom u vodi? Otrovnim komponentama u plastici? Trebam li dalje? U postojecem sistemu koji je stvorio sve ove probleme se oni ne mogu rijesiti. Garantujem da onaj debilni privezani cep nece rijesiti zagadjenost plastikom.

fuuuuj

Samo moment? U 2021 godini smo bili prisiljeni da primimo eksperimentalnu neucinkovitu vakcinu proziv covid virusa. Toliki se hajp digao da nam farmaceuti, doktori, politicari i novinari pomognu i za naee dobro i dobro nasih najmilijih primimo 2-3 uboda i da se navodno zastitimo. Tolika briga medicniske struke nije vidjena nikad u civilizaciji od zakljucanja, kazni za maske, hapsenja, stavljanja u karanten, pracenja kretanja, osudjivanja, segregacije i stavljanja mete na celo onim navodno neodgovornim...a zasto? Od silne brige doktora za nase zdravlje, nevidjene brige, tolike brige da su se vise brinuli za nase zdravlje nego nam majke nase rodjene. I gdje nestade ta briga nakon masovne prisilne eksperimentalne vakcinacije!? Gdje? Pa ovo je veci problem, trovanje pesticidima, modifikacijom, aditivima, emulgatorima, kancerogenim premazima. Novar uredno napise, pazite se. Pa ljudi, gdje je ta briga struke, da zabrani uvoz, zabrani plastiku, zabrani prskano...i brinu o nasem zdravlju kao u koroni. Gdje je struka da brine o nama, gdje????

/ Najnovije