Uz ovaj prozivod možete savršeno očistiti fuge bez ribanja

0
Radiosarajevo.ba
Uz ovaj prozivod možete savršeno očistiti fuge bez ribanja
Foto: Pexels / Ilustracija / Pločice

Fuge je ponekad posebno teško očistiti, a još je teže ukloniti sve mrlje koje ostanu od masnoće i plijesni koja se često nakuplja na tim mjestima.

Čak i kada su fuge odabrane u neutralnoj boji, nijansi na kojoj se ne primjećuje da je došlo do nakupljanja prljavštine, ostaje pitanje kako ih pravilno očistiti jer se tu nakupljaju bakterije, gljivice i druga nečistoća.

Jedna žena tvrdi da će korištenjem samo jednog proizvoda fuge ponovno izgledati čisto, a nećete ih morati ni ribati.

Objavljena prognoza do 16. maja: Uživajte u toplom vikendu, stiže novo zahlađenje

Objavljena prognoza do 16. maja: Uživajte u toplom vikendu, stiže novo zahlađenje

"Slučajno sam prolila ovaj odmašćivač po podu i otkrila da mi je očistio fugu bez ribanja", rekla je stručnjakinja za čišćenje Azure McConnell u videu koji je podijelila na svom TikToku.

Uz video koji prikazuje njene savjete za čišćenje, uputila je ljude da jednostavno izliju odmašćivač na pod, ostave ga na minutu, a zatim ga obrišu.

Iako je Azure slučajno otkrila prednosti odmašćivača na svojim fugama, spomenula je da ga trebate razrijediti za druge svrhe čišćenja, prenosi Krstarica.

@livecomposed

Effortless grout cleaning! #cleantok #cleaningtiktok #cleaning #cleaninghacks #cleaningproducts #groutcleaning #hhambassador

♬ abcdefu - GAYLE

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije