Udobne i elegantne: Ovo su najljepše haljine za posao iz novih kolekcija

0
Radiosarajevo.ba
Udobne i elegantne: Ovo su najljepše haljine za posao iz novih kolekcija
Foto: Pexels / Ilustracija

U kolekcijama za jesen mogu se pronaći zaista prekrasne poslovne haljine bezvremenskog stila koje ćete moći nositi sezonama.

Ljeto je pri kraju i mnogi su se već vratili s godišnjih odmora, a to znači i da je vrijeme za povratak u uobičajenu svakodnevnu rutinu. Odlazak na posao bit će puno lakši uz nove komade i modne dodatke, a u novim kolekcijama popularnih high street brendova krije se mnoštvo sjajnih modela idealnih upravo za kreiranje elegantnih poslovnih kombinacija.

Uz omiljene jesenske klasike poput pletiva i balonera, haljina je još jedan bezvremenski komad koji čini i neizostavan dio poslovne garderobe.

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

Tikom jesenskih dana najbolji izbor su modeli dugih rukava, a ove sezone će, uz klasične košulja-haljine, jako popularni biti i modeli s drapiranim detaljima koji djeluju izuzetno chic i ženstveno.

Klasične, svestrane i elegantne, haljine su za posao savršen odabir, a posebice su dobar izbor u onim danima kada 'nemamo ništa za obući'. Uvijek su efektne i s lakoćom se kombiniraju uz ostatak outfita. Dobro će izgledati uz cipele na petu, kao i uz mokasinke.

Uz to, kada stignu još malo hladnija jesenska jutra, spoj elegantne haljine i blejzera ili pak balonera izbor je s kojim je zaista teško pogriješiti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B90gwAvBqye/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5c361405-00ac-4a30-8f84-0406f6a14983[/instagram]

Ako ste u potrazi za novim modelima kojima ćete osvježiti svoju jesensku poslovnu garderobu, ne trebate tražiti dalje od high street ponude, piše Žena.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije