Ovako ćete poboljšati popularni McDonald's desert

0
Radiosarajevo.ba
Ovako ćete poboljšati popularni McDonald's desert
Foto: Pixabay / Sladoled

Kada vidite koliko je jednostavno napraviti popularni McDonald's desert, sladoled McFlurry kod kuće, nećete više trošiti novac. Jedna djevojka je na Instagramu objavila način kako da poboljšate popularni McDonald's desert.

Ova korisnica Instagrama prvo je naručila McFlurry sladoled s umakom od vruće karamele, a onda unutra zgnječila i dvije pite od jabuka. Na društvenim je mrežama pod imenom „kateholderness“ podijelila svoju ideju za staru/novu McDonald's poslasticu koja se, kaže, u nedostatku pribora može u sladoledu zgnječiti i sa kašikom.

Nakon što ju je oduševila ova kombinacija okusa, Kate je ponovno otišla u popularni lanac brze hrane, gdje je zamolila osoblje da joj pitu ne donose odvojeno, već zgnječenu u McFlurryju, no na njeno iznenađenje McDonald'sov zaposlenik ju je odbio.

Svjesna da mu izvršavanje takvog prohtjeva ipak nije u opisu posla, Kate se nije bunila već je sama prilagodila svoj desert i online objasnila:

Uzmite bilo koji McFlurry po izboru i dvije pite od jabuka i dobro ih unutra zgnječite i izmiješajte“, kaže ona u videu koji je oduševio ljubitelje McDonald's deserta.

Nakon ovog videa bilo je mnogo pozitivnih komentara.

„Izgleda odlično, zašto se toga nikad nisam sjetila“, piše jedna korisnica, no nekima se nije baš svidjela ideja miješanja hladnog sladoleda s vrućom pitom, pa su upozorili da je ta kombinacija jedna od sigurnijih za uništiti zube, piše Ladbible.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije