Trik kako da kuća uvijek lijepo miriše: Trebate samo tri prirodna proizvoda

0
Radiosarajevo.ba
Trik kako da kuća uvijek lijepo miriše: Trebate samo tri prirodna proizvoda
Foto: Kreni zdravo / Jednostavno i lagano

Jedna majka iz Australije otkrila je jednostavnu taktiku koju koristi kako bi njen dom uvijek lijepo mirisao, a treba joj samo tri prirodna proizvoda. Na svom TikTok profilu, Chantel Mila, podijelila je trik za izrađivanje osvježivača zraka, a potrebni su vam samo limun, ruzmarin i esencijalno ulje vanilije.

Osvježavajući miris iznenađujuće je lako napraviti, samo trebate prokuhati dvije šoljice vode i ova tri sastojka.

“Vodu zagrijte i dodajte ostale sastojke. Kada zavrije, ostavite na lako dohvatnom mjestu u kući. Ne zaboravite dolijevati vodu tokom dana”, objasnila je Chantel u svom videu, koji je pogledan gotovo 200 hiljada puta.

Drugi korisnici TikToka bili su oduševljeni njenom idejom, a jedna je žena ispitivala mogu li se i ostaci ovih proizvoda iskoristiti.

“Destilirana voda izvrstan je sprej za sobu ili u kombinaciji s alkoholnim sirćetom, pa možete napraviti višenamjensko sredstvo za čišćenje“ rekla je Chantel te dodala da miris traje do tri puna dana, dok će sprej trajati nekoliko mjeseci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije