Tri najveće greške u pripremi tjestenine koje svi rade: Majstor otkrio trik za savršenu recepturu

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Benz

Otkrio je rupu na salksiji jbt.. ovo svaka poludomacica danas zna ..

Kuhar

Tjestenina se kuha onoliko vremena koliko je potrebno a ne 8 do 10 minuta. Nije svaka tjestenina iste veličine i debljine a ni sastojci u njoj a ni datum proizvodnje.Zato na kesama postoje brojevi debljine 5,6 ,7.. Starija tjestenina se duže kuha. Talijansku tjesteninu sa jajima večinom nije potrebno ispirati dok našu domaću moramo ispirati jer prilikom kuhanja pusti silno brašno i postane ljepljiva. Upravo iz tih razloga se u vodu prije stavljanja tjestenine stavi so da se nebi međusobno lijepila. Ima tu ovaj infuenser još svašta da se naući.

/ Najnovije