Tri najbolje frizure za ljetne vrućine: Idealne su za žene koje ne vole rep

0
Radiosarajevo.ba
Tri najbolje frizure za ljetne vrućine: Idealne su za žene koje ne vole rep
Foto: YouTube / Prijedlog za frizure

Kada uslijede visoke temperature, ženama je jedna od najvećih noćnih mora i sama pomisao na kosu. Neke žene ne vole da vezuju rep, a vrućina im doslovno uništi frizuru čim izađu napolje.

Kako se to ne bi događalo, obratite pažnju na frizure koje influenserke i trendseterke nose. One su otkrile i kako možete da ih napravite, a najbolje od svega je što ništa nije komplikovano.

Svako može da ih napravi, prelijepe su i verujte na riječ, bit će vam spas tokom ovog ljeta! Evo o kojima je riječ:

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Niski rep sa ukosnicama

Nije tajna da od visokog repa može da boli glava. Možda takva vrsta repa ne stoji nekim ženama, pa je idealno rešenje da kosu pokupite u niski.

Kako se ispod repa ne biste znojile, nemojte ga vezati skroz uz vrat nego mrvicu više, a sitne dlačice možete pokupiti ukosnicama sa strane. Ukosnice su već dugo aktuelne kada je stilizovanje kose u pitanju.

Pletenica

Ovo nije klasična riblja kost, već pletenica koje je tokom proteklih godina doživela najveću popularnost. Nose je i poznate dame, a nema šanse da ćete joj odoljeti! Ona može biti idealna za sve prilike, a ne brinite ako ne umijete da je napravite. Vrlo je jednostavno, bacite pogled na video!

Klasičan bob

Ovo je frizura za one koje su spremne da ovog ljeta eksperimentišu i naprave drastičnu promjenu! Klasičan bob ne izlazi iz mode već nekoliko sezona zaredom, pa ukoliko ste spremne da osvježite kosu i imidž, slobodno se opredijelite za ovakvu frizuru. Prijat će vam tokom ljeta, jer kosa ne doseže do ramena, zbog čega ćete izbeći znojenje u predelu oko vrata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije