Trendi suknje za kasne ljetnje i prve jesenje dane

0
Radiosarajevo.ba
Trendi suknje za kasne ljetnje i prve jesenje dane
Arhiv / Plisirana suknja hit za kasno ljeto i ranu jesen

Od prelaznog vremena, preko prvih jesenjih dana, do onih najhladnijih, u svakoj garderobi će se naći mjesto za najženstvenije komade - haljine i suknje.

Uz svestrane dnevne haljine među kojima su se kao najpoželjniji modeli istakle haljine midi dužine, ženstveni dodatak svakoj jesenjoj garderobi je i jedan od najpopularnijih modela suknji koji će unijeti dozu elegancije u vaš izgled za novusezonu.

Kao trendi model već dvije-tri godine ističe se plisirana suknja. Elegantnog izgleda i svestranog karaktera, plisirane suknje u svaki ormar unose jednostavnost kada je kreiranje svakodnevnih kombinacija u pitanju.

Nermin Nikšić: Mi kao pravi štreberi odradili svoj dio posla i spremili prijedlog Izbornog zakona

Nermin Nikšić: Mi kao pravi štreberi odradili svoj dio posla i spremili prijedlog Izbornog zakona

One donose ženstvenost s trendi pomakom kao završni efekt – spoj koji će odgovoriti na svaki modni izazov i svaku priliku koju donose nadolazeći jesenji dani, prenodi portal Direktno.rs.

Od kože do providnih materijala, od raskošnih boja dragulja i smeđih tonova do crne boje, aktuelne kolekcije donijele su plisirane suknje u bezbroj različitih izdanja.

Pored raznolikosti modela, koje možemo pronaći već u prvim jesenjim kolekcijama, plisirane suknje ističu se kao savršen izbor za svaku priliku.

Za ležerno izdanje mogu se nositi u kombinaciji sa najobičnijom majicom, ali odlično izgledaju i da elegantnom bluzom i blejzerom sa kojima čine odličan spoj.

U kombinaciji sa pletivom biti odličan izbor za hladnije jesenje dane.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije