Počela proljetna dm look kampanja

Promotivni tekst
Počela proljetna dm look kampanja
Dm drogerie markt / Ilustracija
Zajedno s poznatim brendovima dm je i ovoga proljeća pripremio UVIJEKPOVOLJNO sniženja proizvoda, poklone za kupovinu i super nagradnu igru!

Biti posebna, ne savršena poruka je ovogodišnje proljetne dm look kampanje. U ostvarenju ove misije pomoći će nam poznati make up brendovi L'Oréal Paris, Max Factor, Deborah Milano, Maybelline New York, Rimmel London i trend IT UP.

Odaberite svoj omiljeni proizvod po UVIJEKPOVOLJNO cijeni i naglasite ono što te čini jedinstvenom. Korektivni aparatić za zube savršen je modni dodatak – naglasite ga jarkim ružem za usne.

Svjetlu kožu istaknite uz pomoć rumenila i jarkog sjaja za usne. Kratke trepavice i guste obrve? Neka vaše oči dođu do izražaja pomoću sjene u boji. Nemojte skrivati pjege! Naprotiv, koristite lake, svjetlije podloge umjesto tamnih nijansi pudera.

Kako bi koža lica bila spremna za nanošenje make up-a, potrebno je pružiti joj optimalnu njegu. U tome neka vam budu saveznici proizvodi za njegu lica iz bogate ponude dm prodavnica za sve tipove kože.

Poklon za kupovinu i nagradna igra Uz UVIJEKPOVOLJNO cijene, do 15 maja za kupovinu proizvoda odabranih make up brendova te proizvoda za njegu lica u vrijednosti iznad 25 KM na poklon dobijate power bank – punjač za mobitel te stičete uslov za učestvovanje u nagradnoj igri. 

Nakon obavljene kupovine ispunite nagradni kupon, ubacite ga u za to predviđenu kutiju u dm prodavnicama. Najsretnijih 100 kupaca osvojit će dm beauty box s atraktivnim beauty proizvodima.

Novo u dm-u – posudice za testiranje pudera!

Osluškujući potrebe svojih kupaca, dm nudi novu uslugu – posudice za testiranje tečnih pudera.

"Na ovaj način, kupci će moći, prije donošenja odluke o kupovini, isprobati nijansu i teksturu tečnog pudera kod kuće, na dnevnom svjetlu te odabrati onaj koji najbolje odgovara njihovoj boji tena i tipu kože lica. Ovom uslugom želimo kupcima olakšati odabir željenog proizvoda te pružiti još bolji ugođaj kupovine", izjavila je Admira Isaković, voditeljica nabavke i marketinga dm-a.

Sve što je potrebno je da od dm zaposlenika zatražite posudicu i uzorak pudera je vaš!

Više informacija o sniženjima, nagradnoj igri, posudicama za testiranje tečnih pudera te ostalim pogodnostima potražite u dm Katalogu, na dm online medijima te u najbližoj dm prodavnici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije