Traje čak osam sati: Ruž koji mijenja boju u savršenu nijansu baš za vas

Radiosarajevo.ba
Traje čak osam sati: Ruž koji mijenja boju u savršenu nijansu baš za vas
Foto: Barry M / Ruževi koji mijenjaju boju

Zelenog ruža koji mijenja boju kada se nanese na usne sjećamo se još iz osamdesetih, a sada postoji i sličan, ali još bolji ruž koji će na osnovi usana "izračunati" savršenu nijansu.

Zeleni ruž u zlatnoj ambalaži koji mijenja boju i koji se uvozio iz Turske jedan je od proizvoda dekorativne kozmetike koji je obilježio drugu polovicu osamdesetih godina. Bila je to prava make-up revolucija i mnogi su željeli imati ruž koji je bilo gotovo nemoguće izbrisati s usana.

Trideset godina kasnije imamo sličan ruž, proizvod britanskog brenda Barry M koji je već godinama broj jedan u britanskoj kozmetičkoj industriji

Barry M čarobni ruž zelene boje na osnovi boje vaših usana "izračunat" će savršenu nijansu za vas. Najčešće nijanse ovoga ruža su crvene, ružičaste, lila, ljubičasto-crvene, itd. Ruž je vodootporan te sadrži dodatak aloe vere za dodatnu njegu, a na usnama će ostati čak osam sati.

Na istom mjestu pronaći ćete i Barry M čarobni ruž – Touch of Magic (Neptune) u plavoj boji. Ovaj ruž također izračunava idealnu nijansu te odmah nakon nanosa promijeni boju ovisno o pH usana. Daje i blagi sjaj te također sadrži aloe veru, vodootporan je i na usnama traje do osam sati, piše Zadovoljna.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije