Tokom jutarnje kafe, kofein u krv uđe za 10 minuta: Evo šta se događa sa tijelom kasnije

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sadik

Kafa je smece od pica izaziva gastritis, piceano lucenje hormona kortizola od kojeg se deblja, kiselina sve najgore fuj

IKS

Kafa je smece od pica izaziva gastritis, piceano lucenje hormona kortizola od kojeg se deblja, kiselina sve najgore fuj ka Sadik Pojma ti nemas, glupane!

Ne pijem dok Paja vozi

Pojma ti nemas, glupane! ka IKS Nije on glup nego se tješi. Tamo gdje on živi kahva je skupa to je luksuz, a više ne može da iz BiH prebaci u EU

Bex

Pogledajte snimak dr. Petar Borović o kafi... Pa sami zaključite ...

Gost

Ma sta god da se desava sa organiznom poslije popijene kafe, meni nema boljeg pokretaca nego jedna soljica cim oci otvorim i onda mogu sve..

/ Najnovije