Tiktokerica kupila preuske farmerke: Baka joj otkrila genijalan trik koji je riješio njen problem

0
Radiosarajevo.ba
Tiktokerica kupila preuske farmerke: Baka joj otkrila genijalan trik koji je riješio njen problem
Pixabay / Ilustracija

Svima nam se nekad desilo da kupimo farmerke i onda vidimo da su nam preuske i da ne možemo da ih nosimo.

Većina ljudi ih tada složi u zadnji dio ormara ili pokloni nekome. Ali, izgleda da više nećete morati. Uz jedan trik, ponovo ćete moći da ih nosite.

Jedna Tiktokerka je ispričala u video snimku da je bila razočarana kada je isprobala farmerke koje je kupila, ali joj nisu lijepo stajale, ali onda je saznala za trik koji ju je oduševio.

UŽIVO | Donja Jablanica: Navijači Sarajeva i Željezničara krenuli u akciju koja je oduševila BiH

UŽIVO | Donja Jablanica: Navijači Sarajeva i Željezničara krenuli u akciju koja je oduševila BiH

U TikTok videu Lily kaže da je nedavno sebi kupila farmerke za broj manje nego inače jer njene veličine nije bilo, ali brzo je shvatila da joj ipak ne stoje dobro, a onda joj je baka savjetovala da se u njima istušira.

"Razgovarala sam s bakom, a ona me je pitala 'jesi li se već istuširala u njima?' Pomislila sam: ‘Šta?! Ne, nisam se istuširala u farmerkama. O čemu pričaš?’ Samo je rekla: "Veruj mi, istuširaj se u njima, nosi ih po kući, malo ih rastegni, a onda ih pusti da se osuše na zraku i nemoj ih stavljati na sušilicu."

@bug318_

GUYS THIS IS HUGE !!!! #sustainablefashion #sustainable #showerinyourjeans #trusttheprocess

♬ original sound - Lily | 2024 Bride 💍🫶🏽🥂✨

Budući da je bila očajna, djevojka je poslušala bakin savjet, a farmerke su joj sutradan lijepo stajale, kao da su u njenoj veličini.

Korisnici Tik Toka su šokirani da ova caka stvarno djeluje, iako su se neki unaprijed ježili od same pomisli hodanja u mokrim farmerkama.

"To je odavno poznata stvar, imam 75 godina i to sam u svojim 20-ima stalno radila sa farmerkama u koje više nisam mogla da uđem!", otkrila je jedna žena, piše Žena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije