Svima nam nekad pobjegne: Trenerka sa nezgodnim šarama je hit

Radiosarajevo.ba
Svima nam nekad pobjegne: Trenerka sa nezgodnim šarama je hit
Foto: Asos / Čudna trenerka je hit

Asos svoje kupce nerijetko počasti bizarnim odjevnim predmetima za koje se većina pita "tko bi to nosio", a nova trenirka koju prodaju na svojoj stranici naišla je upravo na takve komentare.

Ako nosite ovaj donji dio trenerke ne morate se bojati da ćete se umrljati jer on izgleda kao da je već sav uprljan - izmetom.

Bijele hlače s debelim smeđim šarama dobile su svoje mjesto na Facebook stranici Asos, Why? jer svojim dizajnom izgledaju kao su prekrivene izmetom.

"Svima nam se događaju nezgode, ali ne brinite se oko mrlja na stražnjici. Ove hlače ih savršeno prikrivaju!" piše u opisu objave.

Na stranici također navode kako se hlače prodaju brzo, što bi moglo začuditi mnoge, no čini se kako ipak ima onih kojima je njihov dizajn praktičan za nezgodne situacije.

Inače, Asos je nedavno predstavio haljinu koju su kupci usporedili s vrećom za luk, a ni muške crop topove nije zaobišlo zgražanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije