Super trik za predivan miris doma: Recept stručnjakinje za čišćenje oduševio korisnike

0
Radiosarajevo.ba
Super trik za predivan miris doma: Recept stručnjakinje za čišćenje oduševio korisnike
FOTO: Facebook / Ćišćenje

Miris doma igra ključnu ulogu u stvaranju ugodne atmosfere, a stručnjakinja za čišćenje Ekua podijelila je svoj super trik kako postići rajski miris u kući, koristeći samo nekoliko jednostavnih sastojaka.

Kako bi kuća zamirisala predivno, Ekua preporučuje sljedeći recept. Prvo, zagrije lonac s vodom, a zatim dodaje narezane komade limuna i narandže. Nakon toga, u lonac stavlja dva štapića cimeta, kašiku klinčića i malo vanilija arome. Mješavinu zatim pusti da proključa i ostavi da se hladi na šporetu dok obavlja čišćenje ostalih dijelova stana.

Važno je napomenuti da Ekua preporučuje i ostavljanje mješavine da dalje kuha nakon što proključa, kako bi što više hlapilo i proširilo se po domu.

Poznato je gdje bi Klopp mogao nastaviti karijeru nakon Liverpoola

Poznato je gdje bi Klopp mogao nastaviti karijeru nakon Liverpoola

Mnogi su korisnici izrazili oduševljenje ovim trikom, ističući da je miris limuna i cimeta predivan i osvježavajući. Ovisno o veličini stana, miris se može osjećati danima nakon korištenja ovog recepta.

Ovaj jednostavan trik ne samo da će oplemeniti miris vašeg doma, već će stvoriti ugodnu i opuštajuću atmosferu za vas i vaše goste, piše The Sun.

@_ekuabee_

Home 🏠 smelling heavenly right now #cleaning #home #tipsandtricks #hacks #fyp

♬ original sound - Ekua_Bee

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije