Stručnjakinja otkriva: Evo šta može značiti kada sanjate da ste umrli

1
Radiosarajevo.ba
Stručnjakinja otkriva: Evo šta može značiti kada sanjate da ste umrli
Foto: Pexels / Ilustracija / Spavanje

Fenomen umiranja u snu, koji može izazvati nelagodne snove, napokon dobiva objašnjenje.

Umjesto dosadašnje nepoznanice, ovaj neugodni doživljaj može se sada tumačiti kao koristan alat za naznačavanje promjene i transformacije, tvrdi MaKayla McRae, mistična praktičarka. Smrt u snovima, prema njenom tumačenju, često simbolizira prolazno razdoblje u vašem samoidentitetu, predstavljajući proces otpuštanja onoga što više ne služi ili prijelaznog vremena u vašem životu.

Ovaj san može također ukazivati na nove početke, bilo da se radi o vezi, karijernom potezu ili drugim životnim promjenama koje su pred vama. MaKayla potiče ljude da se otvore promjenama i prestanu se opirati, s obzirom na stalnu prisutnost promjene u životu. S druge strane, smrt u snovima može biti povezana i s tjeskobom, posebno ako se javlja redovno.

Denis Bećirović nastavlja diplomatsku ofanzivu: Evo gdje putuje sada

Denis Bećirović nastavlja diplomatsku ofanzivu: Evo gdje putuje sada

U takvim slučajevima, preporučuje se konsultacija s doktorom kako bi se dublje istražili uzroci i pronašlo olakšanje od tjeskobe. Ovi snovi također mogu ukazivati na strah od gubitka voljenih ili signalizirati potrebu za prekidom toksične veze.

Ako se probudite neposredno prije smrti u snu, to može značiti da trenutno prolazite kroz značajne životne promjene koje nisu dovršene. Ukratko, ovi snovi mogu služiti kao podsjetnik da živite život punim plućima i iskoristite svaki dan najbolje što možete, s obzirom na neizvjesnost života i konstantnu prisutnost promjene, javlja Klik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije