Stiže snažno pomračenje Sunca. Mijenja se mnogo toga

2
Radiosarajevo.ba
Stiže snažno pomračenje Sunca. Mijenja se mnogo toga
Foto: Pexels / Ilustracija

Promjena je u zraku i čini se da niko ne može da je izbjegne! Radi se o tome da će od ponedjeljka, 8. aprila, doći do snažnog pomračenja Sunca za vrijeme mladog Mjeseca u znaku Ovna koji je zaslužan za hrabar početak i razvoj neke situacije.

Ovim znakom vlada vatrena stihija, a zadužen je za brzi razvoj događaja, kada budućnost doslovno uleti u kuću ili u život – nemoguće ju je sakriti.

Svako pomračenje ima svoj stepen – mjesto u horoskopu na kojem se Sunce nalazi u trenutku događaja. Energetski, ovo je najvažniji dio neba, jer je obdaren ogromnim potencijalom – svaka planeta koja tada stoji na ovoj tački doslovno ponovno živi pomračenje i rađa nove situacije.

Konaković o sjednici u New Yorku: 'Dodik i Cvijanović više brinu o ruskom, a manje o srpskom narodu'

Konaković o sjednici u New Yorku: 'Dodik i Cvijanović više brinu o ruskom, a manje o srpskom narodu'

Da biste izračunali kada će se zaista dogoditi najvažniji događaji koji će započeti 8. aprila, možete zabilježiti stepen Sunca – ono će biti na 18 stepeni Ovna. A dispozitor pomračenja, Mars, ući će u ovaj stepen tek do 25. maja, što obećava najsnažnije događaje na ovaj datum.

Upravo 25. maja Mars će primiti i umnožiti potencijal događaja koji se formira 8. aprila. Zato ne brinite ako se neke situacije koje pokrenete u aprilu sporo ostvaruju.

Neka Mars dođe do izražaja jer će se 25. maja osim njega na nebu formirati i pun Mjesec u Strijelcu koji će donijeti snažnu energiju iskoraka i ličnih postignuća na nekom super uspješnom pitanju.

Šta god da se dogodi do 25. maja, volja je sudbine da vam poboljša život!

Uspon za tri horoskopska znaka u aprilu i maju: Ljubav i novac na vrhuncu, nagrade za predani rad

Uspon za tri horoskopska znaka u aprilu i maju: Ljubav i novac na vrhuncu, nagrade za predani rad

Situacija može biti povezana s probojem u finansijama, poboljšanjem u karijeri ili nekom vrstom međunarodnog ili obrazovnog postignuća. Vjerovatno do ovog trenutka možete osjetiti snagu da probijete zid u nečemu što dugo nije uspijevalo ili je odlagano.

Za mnoge ljude događaji od 25. maja mogu postati pravi cunami na ljubavnom planu – upravo 25. maja Venera će ući u trigon s Plutonom, što može donijeti susret s osobom za koju ćete biti zainteresovani.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije