Šta nikako ne smijete ako vas ugrize zmija i kako razlikovati otrovne od neotrovnih?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prvo kazete samo dvije vrste su otrovne

poskok i sarka (ridjovka), zatim dolje ispravno dodate jos i zutokruga, to je treca vrsta. Dajte se skoncentrirajte. Ja cu jos dodat, sto ne pise u clanku, zutokrug zivi samo na visini, negdje iznad 900 m nadmorske. Druga stvar, ¨¨vipere¨¨ kao izraz nisam nikada cuo na nasim prostorima, ovo mi je prvi put. postoji nas izraz za njih, to su ljutice. Trece, zasto niste dodali slike sve ove tri jedine otrovne vrste na nasim terenima, za one koji ne poznaju?

Tuner

Ko je autor clanka i koje je njegovo obrazovanje?

Tuner

poskok i sarka (ridjovka), zatim dolje ispravno dodate jos i zutokruga, to je treca vrsta. Dajte se skoncentrirajte. Ja cu jos dodat, sto ne pise u clanku, zutokrug zivi samo na visini, negdje iznad 900 m nadmorske. Druga stvar, ¨¨vipere¨¨ kao izraz nisam nikada cuo na nasim prostorima, ovo mi je prvi put. postoji nas izraz za njih, to su ljutice. Trece, zasto niste dodali slike sve ove tri jedine otrovne vrste na nasim terenima, za one koji ne poznaju? ka Prvo kazete samo dvije vrste su otrovne Ama neko pokusava da prevede. A ne zna. Niti razllikuje zmiju od slaufa za vodu. Da ne kazem da nije napisao koja je agresivna a koja nije iako je otrovnica. Itd

Najotrovnija

A direktorica KCUS-a?

/ Najnovije