Pomrčina Sunca i mlad Mjesec u Biku od 30. aprila: Neočekivani poslovi i tajne veze

0
Radiosarajevo.ba
Pomrčina Sunca i mlad Mjesec u Biku od 30. aprila: Neočekivani poslovi i tajne veze
Foto: Pixabay / Ilustracija

Pomrčina Sunca u Biku i mlad Mjesec u istom znaku pojavit će se na nebu 30. aprila – ovo je period intenzivnih i nevjerojatnih promjena. Iako mnogi smatraju da će biti teško i izazovno, ovo vrijeme može donijeti i blagoslove.

Istina, astrolozi najavljuju nevjerojatne promjene, ali sada sadimo sjeme nečeg novog – spremni smo se prepustiti novom toku našeg života, dopuštamo da nas vodi, a mi možemo dati maksimum svoje energije da ispunimo željeno.

Ovan

Eldina Ahmić dobila kćerku sa zvijezdom Tottenhama

Eldina Ahmić dobila kćerku sa zvijezdom Tottenhama

Ova će pomrčina utjecati na financije. To mogu biti neočekivane financije, neočekivane prilike, neočekivani poslovi. Ili bi to moglo biti oslobađanje od obaveza. Svoje financije možete lako podići na višu razinu. Može se promijeniti skala prihoda i rashoda. Imat ćete preispitivanje vrijednosti: što je važno u životu, a što nije, piše Mondo.

Jasno ćete sebi izgraditi hijerarhiju vrijednosti. Svoje financije ćete dovesti u red.

Bik

Vaš život se sada može promijeniti. Međutim, glavna tema su odnosi. To može biti vjenčanje, ugovor, dogovor, partnerstvo i poslovno partnerstvo. Glavni fokus će biti na vašem odnosu s drugim ljudima.

Bit će važno kako se pozicionirate, kako izgledate, vaš stil, kako vas drugi vide i kako se predstavljate, ko ste zapravo, šta znate postaviti.

Blizanci

Blizancima će pomrčina Sunca utjecati na teme psihologije, energije, odricanja od nečega. Tema dobročinstva je također važna. Pitanja emigracije i izolacije, usamljenosti.

Možete planirati da odete na pregled ili planirate projekt u kojem sve želite učiniti sami ili da otputujete negdje gdje ćete biti sami sa svojim mislima.

Rak

Rakovi će imati nove planove vezane za grupu ljudi i istomišljenika. Možete postati član bilo koje grupe ili organizirati svoju. Ovo može biti povezano s društvenim mrežama, internetom.

Ovo važi i za prijatelje: neki mogu nestati, a novi se pojaviti. Krug komunikacije se može potpuno promijeniti.

Lav

Za Lavove će postati relevantna pitanja karijere, statusa, životnih ciljeva i traganja za uspjehom. To može biti unaprjeđenje, novo rukovodstvo na poslu ili velika promjena statusa. Možete napustiti posao i osnovati vlastitu kompaniju.

Možda će biti pomaka. Promjene mogu biti vezane za roditelje ili nekoga tko je za vas autoritet. Možete dobiti diplomu, vjenčati se ili razmišljati o raskidu.

Djevica

Djevicama će biti aktualna pitanja koja se tiču inozemstva. Predmeti vezani za druge zemlje, strance, međunarodne odnose, organizacije, rad.

Moguće je preseljenje i promjena državljanstva. Dobivanje vize i pitanja vezana za obrazovanje: upis ili završetak fakulteta. Sudovi, pravni sporovi mogu se pojaviti tokom pomrčine Sunca. Možda će biti vijesti o proširenju porodice.

Vaga

Vagama će se tema općih financija pokrenuti tijekom pomrčine Sunca. To su bankarska sredstva, krediti, investicije. Sve će ovisiti od situacije iz koje ste pristupili, jer će to biti vrhunac nekog kriznog trenutka.

Ali ako ste imali ulaganja u vrijeme pomrčine Sunca, onda možete dobiti neočekivani profit. Bit će tu i pitanje poreza, alimentacije, subvencija i nasljedstva. Pitanje stanja psihe, može se dogoditi neki događaj koji može nepovoljno utjecati na vaše raspoloženje. Sada nije dobro vrijeme za krupne odluke.

Škorpion

Vrlo neočekivane veze mogu početi osobom s kojom vas dijeli razlika u godinama ili osobom neobičnog zanimanja. To će biti netko izvan vašeg društvenog kruga. Ugovor ili sporazum također može biti raskinut ili potpisan. Sve transakcije moraju biti zatvorene do 10. maja, prije početka perioda retrogradnog Merkura.

Moguće su promjene u okruženju: neko će otići, neko će se vratiti.

Strijelac

Strijelcima se može pojaviti nešto novo u životu, bit će nekih promjena. Možda ćete dobiti otkaz ili doći do novog posla, službenih putovanja. Može doći do neke vrste promocije ili promjene u radu organizacije. Menadžment i radno vrijeme se mogu promijeniti. Vaš svakodnevni život se može promijeniti i morat ćete se nositi s problemima i sukobima.

Pojavit će se potreba za odbacivanjem loših navika. Ova pomrčina može pokazati zdravstvene probleme na koje treba obratiti pažnju. Možda ćete poželjeti imati novog kućnog ljubimca.

Jarac

Tema ljubavi, zadovoljstva će ući u vaš život. Možda ćete neočekivano dobiti na lutriji ili saznati neke lijepe vijesti. Mogu biti vijesti vezane za djecu: promjena u školi, promjena u vrtiću ili sportskim sekcijama. Može se pojaviti novi hobi, kreativni hobi. Možda romansa, sastanak i nova ljubav.

Može nastati ljubavni trokut, ali tajne će se brzo otkriti.

Vodolija

Pojavit će se pitanja vezana za mjesto stanovanja, roditelje, dom i osjećaj sigurnosti. Možete se odlučiti na preseljenje ili sklopiti posao s nekretninama. Bavit ćete se porodičnim pitanjima. Može doći do okupljanja porodice i promjene mjesta stanovanja.

Moguće su uspješne akcije kada je riječ o nekretninama.

Ribe

Za Ribe će biti aktualna pitanja vezana za kontakte, komunikaciju, strane jezike i puno novih informacija. Možete kupiti automobil ili dobiti vozačku dozvolu. Događaji u životima članova porodica mogu zahtijevati vašu pažnju. Možda se odlučite na selidbu.

Počet ćete praviti nove dokumente i pohađati tečajeve.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije