Specijalitet za Novu godinu: Recept za sarmu iz stare jugoslavenske kuharice

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dobrinjaxxx

Šta ćemo sa ovim 1 dl jogurta i 1 1/2 dl kiselog vrhnja ??????

Otkad jaja idu u sarmu jbt hihhihih

nanananaanan

Lola

***To stavimo preko sarme u tanjiru.

***

***

Daki

Nikada se nije u sarmu stavljala jaja..sarma je sve bolja kada se podgrijava...na sta bi licilo da se jaja podgrijavaju

Jole

od kad to kuhamo sarmu bez susenih rebarca

fnktroha@gmail.com

Osobno koristim samo juneće meso. Dodam malo mljevene suhe slanine, luk češnjak, sol, papar rižu, 1dcl vode ili više. Zapršku napravim odmah. U kupus dodam i kuminu i lovorov list. Može i nešto suho mesnato. Kuham ne duže od dva sata.

/ Najnovije