Smijemo li popiti čaj iz kojeg nismo izvadili filter kesicu nakon 5 minuta?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Caj

Čaj se uvijek kuhao nekoliko minuta a neki i do 10 a sada kad su izmislili ove filter kesice kao treba samo kesicu potopiti u vrelu vodu i to je to. E to je potpuno pogresno. Pitajte travare koji se cijeli život tim bave generacijski.

Durmo

Ovaj text je besmislica. Sprdnja?

Role

Neki zeleni čajevi, uglavnom skuplji i pravi iz Japana, dovoljno je 30-45 sekundi da stoje u vodi koja je zagrijana na 80 stepeni. Takva voda ne treba da prokuha i tek onda dobijete pravi izvorni i zdravi zeleni čaj.

/ Najnovije