Savjet za ručak - pita krompiruša. Tajni recept stručnjaka koji morate da probate
/ Komentari (5)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Sta se pravi u ovoj piti ? Ovo ko Lego samo je sklopis..
Nije ovo vidjelo krompiruse! Kakav je ovo recept, u krompirusu nase nene i pranene nisu stavljale vegetu ni slucajno a ni mrkvu pogotovo!! Vi niste normalni, cekamo vasu ekskluzivnu pitu od ***. ko je prvi napravi, a pogotovo ko je prvi pojede, po mogucnosti objavi na TIk-TOK-u - napravice milijarde!
Kad neko sebe naziva kuharom. Ovo krompiruse nije vidjelo, trci , trci pa krompir.
Isjeckati 4 krompira i 1 glavicu luka na sitne kockice. Dodati kašiku bibera ,soli i sve dobro izmješati. Podmazati tepsiju i redati jufke tako što prvo idu dvije pa fil od krompira i tako redom. Svaku jufku malo nauljite. Rernu uključiti pola sata ranije. Zadnje dvije jucke bez fila. Kada se ispeče nakon 40 minuta skinuti prvu jufku i baciti te zaliti pitu toplim mlijekom u kome je rastopljena kašika putera.Opet vratiti u isključenu rernu i držati desetak minuta. Prijatno.
Ovo nije nikakv strucnjak za pite. Boze dragi ko sebe naziva kuvarom. Nesto se umislio.