Saturn u Ribama će najviše uticati na ova četiri znaka: Pred vama je period velikih promjena

0
Radiosarajevo.ba
Saturn u Ribama će najviše uticati na ova četiri znaka: Pred vama je period velikih promjena
Foto: Pixabay / Ilustracija / Horoskop

Dok Saturn bude u Ribama, mnogi će strahovi isplivati ​​na površinu, ljudi će se osjećati nervozno, tjeskobno i na rubu sloma.

Ova četiri horoskopska znaka bit će pod najvećim uticajem Saturna u Ribama od 7. marta 2023. godine do 13. februara 2026. godine.

Blizanci

Jeste li spremni svoju karijeru shvatiti ozbiljnije nego ikada prije?

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

Saturn utiče na vašu 10. kuću karijere kada uđe u Ribe, djelujući kao mentor koji koristi jaku ljubav i disciplinu da potakne vašu izvrsnost.

Saturn će vas motivirati da ozbiljnije shvatite svoje ciljeve i odustanete od svojih snova ako ne započinjete karijeru koja vam nešto znači. Saturn će vam skrenuti pozornost gdje ste i kako pogriješili i kako to ponovno izbjeći.

Psiho test dana: Prvo slovo koje uočite na fotografiji otkriva mnogo o vama i vašem karakteru

Psiho test dana: Prvo slovo koje uočite na fotografiji otkriva mnogo o vama i vašem karakteru

Iako vaša karijera i reputacija mogu doživjeti mnoge uspone i padove tokom ovog vremena, ovaj tranzit će u konačnici ojačati vašu karijeru kao nikada prije.

Bit ćete nagrađeni ako se budete trudili.

Djevica

Saturn će postavljati granice i zahtijevati ozbiljnost vaših veza sljedeće tri godine, piše Story.hr.

Ribe vladaju vašom sedmom kućom partnerstava, saveznika, neprijatelja i supružnika. Saturn će istaći slabe karike u vašim odnosima s ljudima u vašem životu. Saturn je planet koji nagrađuje dugovječnost i predanost, što može značiti da ste spremni vjenčati se ili napredovati u vezi s prijateljem ili romantičnim partnerom.

Ilustracija
Foto: Pexels: Ilustracija

Međutim, budući da je Saturn planet koji ne tolerira nezrelost, on će vam pokazati je li vaša dinamika odnosa zdrava ili ne.

Ne gubite vrijeme na nepotrebne stvari, već se posvetite isključivo onome što je bitno.

Strijelac

Saturn će vas potaknuti da se povežete sa svojom prošlošću. Kreće se kroz vašu četvrtu kuću doma, porodice, korijena i rodbine

Duboke i intenzivne istine o vašoj porodici i kućnoj dinamici mogu isplivati ​​na površinu, prisiljavajući vas da popravite te rascjepe i uspostavite granice koje će vam omogućiti zdraviji odnos sa svojom porodicom.

Astrolozi tvrde: Najljepše žene se rađaju u ova tri znaka

Astrolozi tvrde: Najljepše žene se rađaju u ova tri znaka

Ako ste se kod kuće osjećali nelagodno, ovaj tranzit će vas potaknuti da napustite lošu životnu situaciju i poradite na stvaranju nečeg još jačeg. Čak i ako se ne osjećate kao da je vaš dom tamo gdje želite, Saturn će vas podsjetiti da je potrebno vrijeme za izgradnju doma.

A ako su vaš dom i porodica već u dobrom stanju, ovaj tranzit će vas podsjetiti da uložite još više u svoj život. Iako su novac i profesionalni uspjeh važni, besmisleni su bez doma, porodice i, naravno, sloge.

Riba

Ni na koga Saturn u Ribama neće uticati kao na vas. Dok će Saturn sljedeće tri godine donositi plodove u vašoj prvoj kući identiteta, mogli biste osjetiti veliki pritisak na svojim ramenima. Doista, ovo se samo po sebi može činiti kao mali Saturnov povratak!

Horoskop/Ilustracija
Pixabay: Horoskop/Ilustracija

Iako se mnoge stvari u vašem životu približavaju kraju, još bolje stvari tek počinju. Kada Saturn prolazi kroz vaš podznak, možete se osjećati pretjerano kritični prema sebi, ali to je samo zato što odjednom očekujete puno više od sebe.

Saturn vas tjera da vidite sve za što ste sposobni, i zato prestanite opravdavati ili spuštati svoje standarde. A ako stvari ne počnete shvaćati ozbiljnije, mogli biste dobiti manje nego što zaslužujete.

Radite na ljubavi prema sebi i samoprihvaćanju uz druge napore i možete postići rezultate.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije