Sarma kao iz nanine kuhinje: Evo kako da je pravilno savijete i pripremite
/ Komentari (5)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Uz duzno postovanje, ove kabaste mlohave umotane u kiseli kupus, nisu nanine sarme. Nanine su sitne, utegnute u japrak umotane. Ove su babine.
volim sarmu iz bakine kuhinje
volim sarmu iz bakine kuhinje ka Više Kad ne znas za bolje.
Uvijek ide sirovo, a ne uorženo meso! I za sarmu uvijek najbolje paše čista mljevena svinjetina, jer ide savršeno uz kiseli kupus
Ja sam jeo nanine sarme sa junetinom, a i bakine sarme sa svinjetinom. Bo'me, ove druge su bile bolje.