Sarajevo: Dame uživale u danu ljepote u SCC-u

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Dame uživale u danu ljepote u SCC-u

Besplatna šminkanja i savjetovanja vizažista, razmjena iskustava, testiranje proizvoda, savjetovanje za savršene obrve i manikuru, nagradna igra s poklonima, dio su zabave upriličene danas u SCC-u u okviru održavanja dana ljepote u organizaciji kompanije dm- beauty academy.

Ovo je već peti, tradicionalni, događaj koji se početkom novembra održava u Sarajevu. Pod sloganom Trenuci, koje MI volimo ove godine upriličen je kao vrhunac istoimene kampanje. Ambasadorice kampanje, poznate bh. blogerice prisjetile su se ovom prilikom lijepih trenutaka uz koje ih vežu omiljeni make up proizvodi, a ujedno su predstavljeni i novi trendovi.

Posjetioci su tako imali priliku danas upoznati i družiti se a blogericama, Miom Kozo (@miakozo), Iman Karović (@iman.karovic), Ernom Saljević (@divaisback), Selmom Aganagić – Gabela (@simply.selma), Ajlom Hodžić (@ma_petite_blog) i Hanom Velagić (@hanaluuluu) koje su s njima podijelile svoje make up savjete i trikove.

Druženje i dobra zabava, kao i ranijih godina, i ove su upotpunjeni društveno korisnim djelovanjem. Naime, kompanija dm je ovoga puta, donacijom proizvoda potrebnih za izvođenje praktične nastave za zanimanja kozmetički tehničar, podržala dvije srednje škole u BiH.

"Predstavnicima Srednje škole poljoprivrede, prehrane, veterine i uslužnih djelatnosti iz Sarajeva te Tehničkoj školi Banja Luka uručili smo čekove od 1.000 KM. U toj vrijednosti su ovim školama donirani proizvodi potrebni za uspješno obavljanje jednogodišnje praktične nastave. Vjerujemo da će učenicima ova podrška biti od pomoći u stjecanju novih znanja i drago nam je što možemo na ovaj način pomoći u njihovom profesionalnom usavršavanju”, kazala je Ajla Hadžić, menadžerica marketinga dm-a.

U svim dm prodavnicama, uz UVIJEKPOVOLJNO sniženja, povodom dm beauty academy, od 3. do 5 novembra, za kupovinu make up proizvoda odabranih brendova i proizvoda za njegu lica iznad 35 KM, na poklon kupci dobivaju Lucky charm narukvicu s privjeskom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije