Recept za neodoljive punjene paprike: Tajna je u jednom koraku koji mnogi preskaču

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dančy

Kao prvo ni za papriku, ni za sarmu se meso ne prži, već ide sirovo. Umak se radi, da se najprije napravi zaprška od ulja, brašna, pakirano paradajza, ulije voda, posoli i kad zakuha spuštaju se napunjene paprike, poklopi i kuhaju sat vremena. Isto se može paprika poslagati u lonac, u posudi od 1 litre se ulije voda, pasirani paradajz, sol, prelije po paprikama, poklopi ( ne staklenim poklopcem) i stavi kuhati u pećnicu 90 minuta na 200°

Lala

Svako pravi na svoj način ipak hvala za recept

XYZ

Jeste, svako pravi na svoj način ali zna se kako se pravi. Ja ne kuham, samo konzumiram. Ove iz ovog vašeg recepta bih probao, samo probao, vjerovatno ne bih jeo. Pojma nemate.

/ Najnovije