Recept koji se pamti generacijama: Sarme koje mirišu na djetinjstvo i maminu kuhinju
/ Komentari (1)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Ovo sa zaprskom,kiselim paradajzom na kiselo zelje mi je uvijek bilo upitno otkud takva ideja uopce , a sama pomisao na takav okus odbije covjeka pa nikad nisam i ne bih probala. Ali svatko ima svoj djir. Prava sarmica je meni fino mljeveno s pancetom i rizom, fino kiselo zelje lijepe zlatne boje. Mmmmmm..sutra se odmah kuha.