Prvi butik ekskluzivnog donjeg rublja Alma Ras otvoren u centru grada

Promotivni tekst
Prvi butik ekskluzivnog donjeg rublja Alma Ras otvoren u centru grada
U samom centru Zagreba, 6. juna, u Frankopanskoj ulici 2B, otvoren je prvi butik donjeg rublja Alma Ras u Hrvatskoj.

Od sada će i Zagrepčani imati priliku uživati u vrhunskim kreacijama Alma Ras i Manners brendova od najfinijih tkanina europskog porijekla.

Kreativna direktorica kompanije Alma Ras Sedina Memagić; modna dizajnerica, stilistica te vlasnica modnog brenda Marka M i web stranice marka.hr Marija Cvitanović uz pomoć poznate glumice Helene Minić, simboličnim rezanjem vrpce otvorile su vrata Alma Ras butika.

Među zvanicama, na otvorenju, našla su se i brojna poznata lica iz javnog života kao što su Nives Celzijus, Aljoša i Antonija Šerić, Petar i Lucija Ćiritović, Jelena Glišić, Csilla Barath Bastaić, Anita Matić, Ana Vilenica, Ankica Dobrić, Ana Maras, Sanja Vejnović, Ivica Pucar i mnogi drugi.

Punih 20 godina kompanija Alma Ras je prepoznata po upotrebi najfinijih tkanina, pristupačnim cijenama, inovacijama, krojenju i dizajnu što daje snažnu poruku kupcima da je Alma Ras asortiman na nivou svjetski poznatih brendova.

Neodoljiva u svakoj prilici nit je vodilja brenda Alma Ras koji poručuje da se žene u svakodnevnim situacijama mogu osjećati ženstveno i neodoljivo istovremeno uživajući u udobnosti svih modela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije