Potražite novu kolekciju brendova Alma Ras i Manners

Promotivni tekst
Potražite novu kolekciju brendova Alma Ras i Manners
U svim Alma Ras i Manners buticima, povodom promocije nove kolekcije za sezonu jesen/zima 2017/2018., u oktobru vas očekuju udobne pidžame već od 32,90 KM.

Kompanija Alma Ras nagrađuje i vašu lojalnost na kupovinu u vrijednosti većoj od 50 KM, umanjivanjem računa za 10 KM.

Pored prepoznatljivih krojeva brenda Alma Ras, ove sezone pripadnice ljepšeg spola uživat će u još zavodljivijim i senzualnijim modelima. Saradnjom između kreativnog tima kompanije Alma Ras i Amre Silajdžić-Džeko nastala je linija Natali, kao sastavni dio nove kolekcije.

Elegantni dizajnerski detalji i nježni sofisticirani materijali ove grupacije, čine da se svaka dama osjeća poželjno i uvijek senzualno. Nakon što jednom isprobate profinjene komade ove linije, vjerujemo da više nećete imati dileme u vezi izbora donjeg rublja i spavaćeg programa za posebne prilike.

Jedan od noviteta kolekcije koja je pred vama jeste i specijalno limitirano izdanje, inspirirano odvažnim i smjelim damama. Elegantni ženstveni krojevi, fini materijali poput pliša i profinjene čipke učinit će vašu svakodnevnicu bajkovitom.

AlmaRas.jpg - undefined
Kreativni tim brenda Manners i ove sezone u novoj kolekciji donosi osvježenje, kroz poseban dizajn i krojeve. Linije naglašavaju istančanistil pravog muškarca čineći da se osjeća nesputano i odvažno u svakodnevnim situacijama.

U fotogaleriji pogledajte samo neke od modela koji vas očekuju u svim Alma Ras i Manners buticima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije