Problemi za turizam: Lakše je naći 20 brend menadžera nego pomoćnog kuhara
/ Komentari (7)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
im secka luk Zoki Milanche.
Normalno kad je plata ispod 1000 KM. Bolje u Bosni raditi za iste pare. A ako već idem vani radije ću u Austriju pa uzeti 3 puta toliko.
Zato sto kuhar treba da zna kuhati a manageri mogu prodavat maglu …
Normalno kad smo napravili zapadna pravila, svi menadzeri a niko nista ne zna raditi.
Plati pa se klati KAd platis bice i kuhara i pomocnih kuhara
Kako da vam neko radi za 1.000-1.500KM kad je sezonski posao, znaci skrsite čovjeka i dan i noć za te pare i kad prodje sezona marsh u Bosnu snadji se.
Kako da vam neko radi za 1.000-1.500KM kad je sezonski posao, znaci skrsite čovjeka i dan i noć za te pare i kad prodje sezona marsh u Bosnu snadji se.