Priče kruže: "Ko kupi paket vozi duže!"

5
Promotivni tekst
Priče kruže: "Ko kupi paket vozi duže!"
Foto: beebee / Ilustracija

Za korisnike beebee električnih romobila stižu super vijesti – uštedi više i vozi duže uz ponudu novih beebee paketa! Odredite sebi destinaciju na koju želite stići i u skladu sa tim odaberite odgovarajući paket!

Korisnici beebee romobila su oni kojima nikada nije dosta kredita za vožnju i one koji precizno znaju koje su im količine potrebne na mjesečnom nivou. I ovo je ponuda za sve vas!

Stoga vam donosimo nove pogodnosti kroz tri nova mjesečna korisnička beebee paketa po nevjerovatno niskim cijenama!

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Tri nova beebee paketa

Tri nova beebee korisnička paketa donose vam neograničena otključavanja, najpovoljnije cijene i velike uštede. Odaberi paket ili kombinaciju prema svojim potrebama:

  • Ako ti je potrebna kraća vožnja do posla tu je bee200 po cijeni od 45 KM mjesečno - sa 200 min vožnje, neograničenim otključavanjem i 36% uštede!
  • Ukoliko voliš dužu vožnju bee400 po cijeni od 65 KM mjesečno je tvoj paket! - sa 400 min vožnje, neograničenim otključavanjem i 53% uštede!
  • Želiš i jedno i drugo? bee800 paket po cijeni od 95 KM mjesečno ima i više nego što ti treba – 800 min vožnje, neograničenim otključavanjem i 66% uštede!

Iskoristi ponudu, izaberi paket za sebe! Sve što je potrebno je kupiti dopunu preko svog računa na beebee aplikaciji!

Zujimo beebeečanstveno!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije