Prejednostavan trik: Kako najbrže isjeckati luk bez imalo muke
Jedna od najdosadnijih stvari kada je kuhanje u pitanju, jeste priprema, odnosno sječenje luka.
Ljudi ovdje uglavnom izgube dosta vremena, a na kraju čak i ne odrade posao kako su zamislili.
Ukoliko vam je potrebno da imate sitne kockice, skoro pa iste veličine, ovaj način sjeckanja će vam to omogućiti.
Čuveni klub napravio veliku promjenu: Da li vam se sviđa novi grb Ajaxa?
Umjesto da ga presiječete na pola, luk zasijecite nekoliko puta, u krug, kao pomorandžu, držeći za vrh, a potom samo isjeckajte ostatak, pišu Nezavisne.
Kako to izgleda u praksi, pogledajte:
@lyndseymjames ♬ original sound - Lyndseyj
Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.