Počela prodaja #senoritaxdeichmann kolekcije za proljeće / ljeto 2021

Promotivni tekst
Počela prodaja #senoritaxdeichmann kolekcije za proljeće / ljeto 2021
Foto: Deichmann / #senoritaxdeichmann kolekcija proljeće / ljeto 2021

Evropski maloprodajni lanac modne obuće Deichmann jedan je od najpopularnijih brendova obuće među svim generacijama. Da je omiljeni i mlađoj publici, govori i nastavak suradnje sa glamuroznom Milicom Pavlović.

Kolekcija za proljeće/ljeto 2021. inspirisana je lookom, energijom i osobnošću Senorite, ali ujedno prati i svjetske modne trendove koje će svaka savremena žena rado nositi u svim prilikama.

#SENORITAXDEICHMANN

''Za mene moda predstavlja način na koji vizuelno mogu da izrazim svoj karakter i ličnost, a cipele su mi oduvijek omiljeni modni komad, koji akcentuje cijelu priču i imaju moć da transformišu outfit. Zbog toga sam ponosna na suradnju sa kompanijom Deichmann, ovo je četvrta kolekcija obuće koja nosi moj potpis i uvjerena sam da će, kao i prethodne, osvojiti srca svih djevojaka koje sa mnom dijele ljubav prema cipelama'', poručuje Milica Pavlović.

NAJPOPULARNIJA PROLJETNA KOLEKCIJA

Iz kolekcije se izdvajaju tri kategorije modne obuće: trendy patike, glamurozne sandale i elegantne salonke.

Trendy patike dolaze u jedinstvenim dezenima, pastelnim nijansama i neodoljivoj čisto bijeloj boji koja je modni imperativ sezone. Svijetli tonovi će se jednako dobro ukopiti i uz elegantne, ali i casual lagane proljetne i ljetne kombinacije.

#senoritaxdeichmann kolekcija proljeće / ljeto 2021 - undefined

Foto: Deichmann /#senoritaxdeichmann trendy patike

Poznati atraktivni, energični i glamurozni scenski stil Senorite bio je inspiracija za sandale iz nove kolekcije, koje prioritetno naglašavaju svu raskoš ženstvenosti i daju poseban efekat odabranom outfitu. Izdvajaju se modeli sa šljokicama, srebrnih i zlatnih nijansi, kao i bezvremenske sandale sa visokim potpeticama u crnoj boji.

#senoritaxdeichmann kolekcija proljeće / ljeto 2021 - undefined

Foto: Deichmann / #senoritaxdeichmann sandale

Elegantne salonke su modni must have, pa tako i u ovoj kolekciji imaju primat kao takve, i obavezan su par obuće koji će si svaka žena rado priuštiti. Dostupne u više nijansi, sa niskim i visokim potpeticama, salonke iz #SenoritaxDeichmann ističu ono najljepše na svakoj ženi.

#senoritaxdeichmann kolekcija proljeće / ljeto 2021 - undefined

Foto: Deichmann / #senoritaxdeichmann elegantne salonke

Nova kolekcija dostupna je u svim Deichmann trgovinama širom BiH, a kolekciju i sve novitete možete pogledati i na: deichmann.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije