Petar i Patricija primili islam i vjenčali se u zagrebačkoj džamiji

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

1qa

predivno

Baš bitna informacija

.

Zong

Sto je lijepa vijest? Kome je lijepa vijest? Vjeroispovjest je privatna stvar! Nema veze sto je Islam u pitanju, mogao je biti i Judaizam, Pravoslavlje, Katolicizam. Privatna stvar!!! Nema tu nikakve ljepote ili ruznoce, potpuno je irelevantno!!!

moke

Cuj lijepa vijest. Licemjeri Radio.SDA

Koel

A sto se upinju ujke i cetalji cudo jedno smirite se infarkt ce vas opaliti

Ralle

Uzeo im vrag svu pamer..kakav čovek moras biti da uzmeš sotonsku vjeru..

Role

Uzeo im vrag svu pamer..kakav čovek moras biti da uzmeš sotonsku vjeru.. ka Ralle Čija je vjera sotonska najbolje govori podatak i činjenica da su dva svjetksa rata i dva genocida nastala u kulturalnom krugu kršćanstva, na tlu Evrope a ne Arabije ili Irana.

moke

Čija je vjera sotonska najbolje govori podatak i činjenica da su dva svjetksa rata i dva genocida nastala u kulturalnom krugu kršćanstva, na tlu Evrope a ne Arabije ili Irana. ka Role Zaboravljas genocid koji je Turska pocinila nad ovdasnjim narodima. A naravno zaboravljas i Armeniju i genocid nad njima opet pocinjen od turaka.

LKM

A jeste ikada vidjeli na Radiosarajevu ili Klix naslov "Lijepa vijest taj i taj primio katolicanstvo/pravoslavlje"? Cemu tako sugestivno pisanje o ovome? Kakva je ovo uopce vijest? U koju rubriku ovo spada? Koji ste pacenici novinari

Romi

Predivno, zelimo vam sve najbolje iz BiH

Bosko Buha

Ovaj par ce se prije ili kasnije pokajati sta je uradio...

Đurica

Evo presretan sam. Jel' Radio Sarajevo portal IZ?

Guest

Bas plaho. Evo se rasplakah! A sto su ovo dvoje ljudi iz hrvatske uopste bitni za nas region???

Larry Fox

Jeste li bezuspješno pokušavali dobiti kredite od banaka? Hitno vam treba novac da se riješite dugova? Treba vam novac za širenje ili osnivanje vlastitog posla? Uzmite zajam od jedne od vodećih britanskih kreditnih kompanija. Usluga zajma 24 sata jedna je od najvećih kompanija sa osiguranim zajmovima u Velikoj Britaniji, a naše ljubazno i iskusno osoblje u mogućnosti je brzo i efikasno obraditi vaš zahtjev. Možete se prijaviti putem WhatsApp-a: +447451283532 ili e-pošte: larryfox2017@hotmail.com

Džasmin

Jeste li ovako čestitsli Kusturici

/ Najnovije