Pekar otkrio tajnu: U smjesu za tijesto uvijek dodajte ovaj sastojak - sva peciva će biti mekša
/ Komentari (3)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
pekar stavlja aditive u proizvode , hemija , puter samo sanjaj
je u istraživanju kineske firme za proizvodnju aditiva , otkrilo da je ranije bila proizvodnja od vune , ovčije . pošto je cijena vune porasla , kinezi su počeli obradu ljudske kose za proizvodnju adotiva . pometu kosu u frizerskim salonima , i u fabriku . e to su ta prirodni dodaci koje jedemo
Sto cu to raditi s puterom pa da mi zagori. Stavim maslo, i to je to.