Ovog ljeta vraća se kupaći kostim koji niko nije očekivao

0
Radiosarajevo.ba
Ovog ljeta vraća se kupaći kostim koji niko nije očekivao
Instagram / Kim Kardashian

Nije tajna da sve što Kim Kardashian obuče vrlo brzo postane trend, a sve njeneodjevne kombinacije modno relevantne.

Kupaći kostim dugih rukava kakav smo uglavnom viđali u popularnoj seriji 'Baywatch', odjednom je na velika vrata ušao u naše živote, taman na vrijeme da nam kaže što će biti trend ovoga ljeta.

Pas Zigi koji je tražio ljude pod ruševinama u Turskoj se priključuje potrazi za nestalom Dankom (2)

Pas Zigi koji je tražio ljude pod ruševinama u Turskoj se priključuje potrazi za nestalom Dankom (2)

Iako mnogi smatraju da su kupaći kostimi dugih rukava prije svega namijenjeni surferima, brzi pogled na modne kampanje i editorijale otkriva da ima mnogo drugih opcija.

Bilo da se radi o jednodijelnom kupaćem kostimu, klasičnoj majici s patentnim zatvaračem ili modernijim alternativama, kao što je crop top iskombiniran sa gaćicama visokog struka, dugi rukavi su prisutni na mnoštvu verzija kupaćih kostima, piše Story.hr.

Ovakav vid garderobe za plažu, moramo priznati, predstavlja potpuni zaokret i suprotnost od minijaturnih, jedva vidljivih kupaćih kostima, a s druge strane, ne možemo se ne zapitati o funkcionalnosti ovog trenda i kako se ponaša na visokim temperaturama koje donosi ljetni dani.

Svakako je originalan način za skretanje pažnje modnim odabirom, a ako ste osjetljivi na sunčeve zrake, možda je upravo ovaj model, koji vas pokriva i štiti od UV zraka, pravi izbor za vas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije