... / Ovo su tri najbolje žene Zodijaka

14. 04. 2020. u 22:45:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 30

Svaka žena posebna je na svoj način. No, ima i onih koje su posebnije od drugih kada je u pitanju bračna zajednica.Predstavljamo vam tri najolje supruge kada je u pitanju horoskop.

Rak

Žene rođene u znaku Raka jako su vezane za svoje partnere. Žena rak je ludo osećajna i ludo impulsivna – ako želite ostati s njom, prihvatite je baš takvu! Zauzvrat ćete dobiti toplu i brižnu ženu koja će vas paziti, maziti i razmaziti, jer njoj to nije teško. Žena Rak s podjednakim užitkom pruža i prima nježnost. Prema onima koje voli razvija snažan zaštitnički osjećaj. Muškarcu kojeg odabere za svog idealnog partnera bit će istinska podrška u svim životnim izazovima.

Ako ste uspjeli da zaslužite njenu ljubav i učinite je svojom suprugom, žena Rak će se posvetiti domu i od njega stvoriti raj za vas i vašu porodicu.

Posvećene su majke, pune ljubavi, koje uvijek djecu stavljaju na prvo mjesto. Ono što beskompromisno traže od svojih muževa jeste ljubav i iskrenost, piše 24sata.hr.

Ovan

Astrolozi kažu da su žene Ovnovi dame koje svoje muškarce bacaju na koljena. One su izuzetno jake i nepopustljive, i učinit će šta god je potrebno da bi postigle svoje ciljeve. Ako mislite da ste dovoljno jaki da provedete svoj život sa ovom snažnom i hrabrom ženom, slobodno, ali morate da se pobrinete da plamen između vas uvijek gori.

Žena Ovan će očekivati vašu pomoć i podršku u svemu što radi. Zbog toga, uživat ćete u visokom društvenom statusu, jer će svako zbog nje početi da vas tretira s poštovanjem.

Imaju pozitivan uticaj na svoje muževe, jer ih ohrabruju i osnažuju, podsjećaju na njihove odgovornosti i stvari koje su vrijedne njihove pažnje…

Stoje čvrsto na zemlji i imaju realna očekivanja od ljudi oko njih. Sa druge strane, te žene je jako teško privući, a ako to uspjete, budite svjesni da ona ima vrlo visoko mišljenje o vama i da će učiniti sve što je potrebno kako biste uvijek bili najbolja verzija sebe.

Majke Ovnovi su stroge i nepristrasne, i u prošlosti su odgajale velike pobjednike i vođe. Ono što očekuje od partnera je snažan karakter i odlučnost.

Lav

Žene Lavice su snažne i oštre. Drugim riječima, one su rođene ratnice. Imaju nevjerovatnu snagu i sposobnost, pa im treba neko ko je jak kao i one. Nikada ne padaju na “obične” muškarce.

Lavica se previše ne trudi da bi zavela muškarca koji joj se sviđa, njega će potpuno osvojiti njen šarm i snaga. One su posvećene i odane partnerice, i za svoje muževe će uraditi sve što treba kako bi bili sretni.

Njihova ljubav je vrlo intenzivna. Zapravo, nikada nećete sresti drugu ženu koja će vas više voljeti nego Lavica. Ona je slika i prilika nesebične i požrtvovane ljubavi.

Kad je u pitanju borba, ona se bori istim intenzitetom i za svog muža i za djecu. Uvijek je spremna da učini sve što je potrebno kako bi zaštitila svoje voljene.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA