Ovo je novi trend jeseni za čiju kupovinu nikada nećete požaliti

0
Radiosarajevo.ba
Ovo je novi trend jeseni za čiju kupovinu nikada nećete požaliti
FOTO: Pixabay / Ilustracija

S dolaskom hladnijih dana, uz vječne komade koji su dio svake jesenske garderobe, u prvi plan ove sezone dolaze sakoi.

Odlično idu uz sve modne kombinacije pa ga tako možete iskoristiti i za dnevni i za večernji outfit. Posebno do izražaja ove jeseni dolaze kožni sakoi. Kožne sakoe možete kombinirati uz traperice, kratke haljine, super popularne pletene haljine ili ih jednostavno uklopiti u poslovni styling za dašak dodatnog trendi efekta.

Osim što su efektnog izgleda te će usavršiti svaku kombinaciju, sako od kože dat će vam i potrebnu toplinu u ovim hladnim danima.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Bilo da vam je draža prava ili umjetna, koža je svakako pravi izbor, a ponuda je svakako raznolika.

Najdraži high street brendovi u svojoj ponudi imaju razne modele tako da ćete sigurno pronaći i onaj savršeni za vas! I dok su baloneri i kožne jakne već univerzalan modni odabir, ove sezone glavnu riječ ipak će imati kožni sakoi kojima ćete na lak način izgledati moderno i u trendu, piše Story.hr.

Jedan od načina kako ćete odlično iskombinirati kožni sako je da njime zamijenite kožnu jaknu u bajkerskom stilu u kombinaciji s trapericama. Spoj će biti vrlo elegantan jer sakoi prate liniju tijela, a oni ukrašeni zlatnim dugmadima dodatno će podići zapravo jednostavan traper.

Također, kako je ponuda kožnih sakoa ove sezone stvarno raznolika, možete se odvojiti od klasične crne i poigrati s nijansama.

Tamnozelena, tamnosmeđa, boja karamele ili pak bež samo su neke od boja kojima ćete apsolutno stilski osvojiti ovaj trend.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije