Ovo je najveća greška koju svi rade kada pripremaju kafu: "Tako samo uništite aromu"

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KamenKoffi

Ja je pravim samo u izvorskoj vodi ispod komšinicine livade. Nema primjesa hlora,željeza,cinka. Kad krenu prvi mjehurići da se pojavljuju znam da je voda oko 63,6 stepeni što je najbolje za kafu sa kamena i tada dodam kafu .Čim se počne dizati skidam je sa ringle i zalijem mlakom vodom da ne dobije stres od hladne. Sačekam tri minuta i osam sekundi da se slegne i onda sipam u šalicu zagrijanu na 45 stepeni. Kad sve to uradim zapalim cigaru i upalim vam ....

čim je turska,

KAVICA NEVALJA!

/ Najnovije