Ovih 5 trikova će uzbuditi svakog muškarca u krevetu!

Radiosarajevo.ba
Ovih 5 trikova će uzbuditi svakog muškarca u krevetu!
Pinterest / Ilustracija
Iako se o ukusima ne raspravlja, kada je riječ o muškarcima i seksu postoje zajedničke dodirne tačke kojima ni jedan muškarac ne može odoljeti. Saznajte koje i oborite ga s nogu.

1. Nabavite ogledalo i postavite ga u sobu na mjesto s kojeg možete pratiti vaše seksualne trenutke. Muškarci uživaju u gledanju svoje partnerke tokom seksa.

2. Muškarci smatraju žene u visokim potpeticama izuzetno seksi. Dakle, za promjenu, tokom seksa ostanite u omiljenim štiklama.

3. Za muškarca ne postoji erotičnija scena od one u kojoj se žena sama zabavlja. Dočekajte ga u krevetu i pokažite mu na koji način funkcionira vaše tijelo.

4. Ponesite fotoaparat ili kameru u spavaću sobu i zabilježite nekoliko vrućih trenutaka kojih će se vaš muškarac s vremena na vrijeme rado prisjetiti.

5. Čokoladni preliv možda ima puno kalorija, ali to nije vaš problem jer će ova poslastica završiti na vašem tijelu, a njegov posao je da ga temeljno poliže, kao najslađi dezert.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije